Aquesta setmana, els alumnes del programa “Platges i rutes 365 dies” han treballat la creació i la gestió de pàgines web i d’aplicacions.

A principis de setmana treballaven diferents eines de creació i de gestió de webs. Hi aplicaven els coneixements adquirits posant en marxa la pròpia web per a cada projecte emprenedor.

L’alumnat de “Platges i rutes 365 dies” creant les webs dels seus projectes

Wix.com és una pàgina 2.0 intuitiva i senzilla que permet la creació de llocs web en línia. Hi trobem plantilles predissenyades, barres d’estris, tipus de pàgines, qüestions de disseny i eines per insertar contingut multimedia.

A finals de setmana, s’hi treballava els aplicatius mòbils.

Mobincube és un sistema de gestió de continguts que permet la creació i actualització de contingut remot.

CMS Mobincube n’és el complement principal. S’hi pot afegir contingut visual i multimèdia, un mòdul d’estadístiques, RSS, etc.

Placa d’Arduino connectada a un portàtil

Arduino és una placa computadora de desenvolupament de maquinari i programari, composta respectivament per circuits impressos que integren un microcontrolador i un entorn de desenvolupament (IDE), on es programa cada placa. S’enfoca a acostar i facilitar l’ús de l’electrònica i la programació de sistemes integrats en projectes multidisciplinaris.