Notícies

La part més pràctica de «Platges i rutes»

Aquesta setmana, els alumnes del programa “Platges i rutes 365 dies” han treballat la creació i la gestió de pàgines web i d’aplicacions.

A principis de setmana treballaven diferents eines de creació i de gestió de webs. Hi aplicaven els coneixements adquirits posant en marxa la pròpia web per a cada projecte emprenedor.

L’alumnat de «Platges i rutes 365 dies» creant les webs dels seus projectes

Wix.com és una pàgina 2.0 intuitiva i senzilla que permet la creació de llocs web en línia. Hi trobem plantilles predissenyades, barres d’estris, tipus de pàgines, qüestions de disseny i eines per insertar contingut multimedia.

A finals de setmana, s’hi treballava els aplicatius mòbils.

Mobincube és un sistema de gestió de continguts que permet la creació i actualització de contingut remot.

CMS Mobincube n’és el complement principal. S’hi pot afegir contingut visual i multimèdia, un mòdul d’estadístiques, RSS, etc.

Placa d’Arduino connectada a un portàtil

Arduino és una placa computadora de desenvolupament de maquinari i programari, composta respectivament per circuits impressos que integren un microcontrolador i un entorn de desenvolupament (IDE), on es programa cada placa. S’enfoca a acostar i facilitar l’ús de l’electrònica i la programació de sistemes integrats en projectes multidisciplinaris.

 

El límit és la imaginació. Realitat virtual i augmentada a l’Eina Espai Empresarial

Aquesta setmana l’alumnat que segueix la formació del programa «Platges i rutes» ha treballat continguts que representen una tendència actual i de futur i que ajuden a la diferenciació respecte dels sectors més tradicionals:

REALITAT VIRTUAL (VR). Transporta l’usuari a un entorn virtual amb l’objectiu de simular sensacions reals. Àmbits d’aplicació com ara el turisme, la formació, l’entrenament, l’educació, l’arquitectura, el disseny industrial o els videojocs. La realitat virtual ofereix un nou suport per comunicar, efecte immersiu, 100 % d’atenció al contingut. El límit és la imaginació.

IMG-20170504-WA0001

La formació del programa «Platges i rutes 365 dies» combina sessions teòriques i pràctiques, a l’Eina Espai Empresarial

REALITAT AUGMENTADA (AR). Es tracta de la inclusió, a temps real, d’elements virtuals dins de l’univers físic. Els àmbits d’aplicació principals són el turisme, el disseny, el màrqueting, la psicologia, la medicina, la comunicació … Serveix d’ampliació dels suports tradicionals i dels continguts, potencia l’experiència dels usuaris amb el producte; la interacció de l’usuari/producte/marca.

IMG-20170504-WA0002

L’alumnat de «Platges i rutes 365 dies» comparteix experiències amb telèfons intel·ligents i contingut de realitat augmentada

La formació de «Platges i rutes 365 dies» comprèn 150 hores de manera intensiva i acabarà el 26 de maig.

Per a més informació, l’Eina Espai Empresarial (900 33 88 33) i platgesirutes365@leina.org.