Altres oportunitats del programa

  • Networking. Aprofita l’entorn que t’ofereix l’Eina Espai Empresarial a través de la Xarxa Emprenedora, el viver d’empreses, etc.. per compartir experiències i coneixements entre diferents professionals. Podries trobar el teu primer client, un proveïdor proper, un partner, etc.

 

  • Equip multidisciplinari. Tothom hi té cabuda! Trobaràs companys de diferents disciplines i professions amb què crear un equip humà on l’opinió i l’experiència de cada un representa el millor suport a la teva aventura emprenedora.

 

  • Creativitat. Taller de generació d’idees. No t’amoïnis si vols emprendre i no tens una idea ben assentada. Podem ajudar-te a trobar-ne una nova, desenvolupar la que tens al cap o fins i tot, generar-ne en equip. Potser trobes aquí el soci ideal per emprendre!

 

  • Crea la teva Start-Up. Descobreix la ideació, el disseny i el desenvolupament d’un producte mínimament viable que situï la teva Start-Up a la llançadora. Aprofita les oportunitats que t’ofereixen les ajudes a l’emprenedoria. T’assessorarem i et donem suport durant tot el camí al llarg del programa i posteriorment.