Mercat turístic i màrqueting en línia han estat les temàtiques que s’han seguit els dies 23, 24 i 25 de maig dins del programa “Platges i rutes 365 dies”.

El mercat turístic ha consistit a fer un repàs per la promoció turística que s’ha editat al Vendrell i que actualment s’està duent a terma al nostre municipi. En aquest sentit, Jordi Tresserres ha presentat de manera pràctica a l’alumnat en què consisteix un dossier de premsa i quines utilitats té. A més, ha buscat exemples de promoció turística, cultural, gastronòmica i musical, com ara: escapades culturals, visites enoturístiques, rutes museístiques, passejades per l’arquitectura històrica i patrimonial vendrellenca.

Dues alumnes de “Platges i rutes 365 dies” exposant conceptes relacionats amb el turisme cultural, a les intal·lacions de Vil·la Casals

Finalment, han vist com El Vendrell i les platges de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs formen part dels Plans d’Actuació 2017 de la Costa Daurada, del Pla d’Estratègia de Turisme de la Generalitat de Catalunya i dels projectes de “Marca Ciutat” que hi ha en vigor.

La formació relativa al màrqueting en línia s’ha centrat a definir el pla d’ecommerce: disseny, gestió i elements de logística. S’hi ha treballat conceptes com ara: les ota (online travel agencies), presentacions pràctiques d’idees de negoci, WordPress (programari que permet crear blogs i pàgines web de manera senzilla), WooCommerce (aplicació de WordPress que permet creat una botiga en línia) i Prestashop (un plataforma ecommerce útil i ràpida per vendre virtualment).

Podeu seguir-nos a Facebook: PlatgesiRutes.