Aquesta setmana l’alumnat que segueix la formació del programa “Platges i rutes” ha treballat continguts que representen una tendència actual i de futur i que ajuden a la diferenciació respecte dels sectors més tradicionals:

REALITAT VIRTUAL (VR). Transporta l’usuari a un entorn virtual amb l’objectiu de simular sensacions reals. Àmbits d’aplicació com ara el turisme, la formació, l’entrenament, l’educació, l’arquitectura, el disseny industrial o els videojocs. La realitat virtual ofereix un nou suport per comunicar, efecte immersiu, 100 % d’atenció al contingut. El límit és la imaginació.

IMG-20170504-WA0001

La formació del programa “Platges i rutes 365 dies” combina sessions teòriques i pràctiques, a l’Eina Espai Empresarial

REALITAT AUGMENTADA (AR). Es tracta de la inclusió, a temps real, d’elements virtuals dins de l’univers físic. Els àmbits d’aplicació principals són el turisme, el disseny, el màrqueting, la psicologia, la medicina, la comunicació … Serveix d’ampliació dels suports tradicionals i dels continguts, potencia l’experiència dels usuaris amb el producte; la interacció de l’usuari/producte/marca.

IMG-20170504-WA0002

L’alumnat de “Platges i rutes 365 dies” comparteix experiències amb telèfons intel·ligents i contingut de realitat augmentada

La formació de “Platges i rutes 365 dies” comprèn 150 hores de manera intensiva i acabarà el 26 de maig.

Per a més informació, l’Eina Espai Empresarial (900 33 88 33) i platgesirutes365@leina.org.